TapahtumatTo 23.5. Naisten padel

Klo 18-19:30. Ilmoittautu Playtomicissa tai viestillä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai paria. 10€/hlö sis. mailavuokran.


Ti 21.5. Eläkeläästen pelit

Eläkeläisten päiväpelit pelataan eläkeläisten kesken JOKA TOINEN TIISTAI klo 10:00-12:00 (parittomat viikot). Hinta 10€/hlö sis. mailavuokran, pallot ja pelien päälle pullakahvit! Mukaan sisäpelikengät. Maksu käteisellä/mobilepaylla paikanpäällä tai ennakkoon Playtomicissa.


Ti 28.5. Americano

Klo 17:30-19:30
Americano on hauska ja rennonletkeä pelimuoto, jossa pelaajat keräävät itselleen pisteitä jokaisesta matsista. Pelaajia on 8 ja ideana on, että jokainen pelaaja pelaa yhden ottelun kaikkien pelaajien parina. Americanon säännöt ovat luonnollisesti samat kuin padelissa, mutta pistelasku on erilainen.
Jokainen pelaaja syöttää vuorollaan 4 syöttöä putkeen. Tätä jatkuu kaksi kierrosta eli pelataan yhteensä 32 pistettä. Jokainen piste lasketaan ja on näin ollen todella tärkeä. Peli voi päättyä esimerkiksi 20-12 ja silloin voittajaparin molemmat pelaajat saavat 20 pistettä ja häviäjäpari saa 12 pistettä. Sen jälkeen pelataan uusi ottelua ja kaikkien otteluiden päätyttyä henkilökohtaisetpisteet lasketaan yhteen. Se pelaaja voittaa turnauksen jolla on eniten pisteitä. Paras palkitaan!

Pisteet kirjataan pelin aikana padelution-sivulla joka laskee pisteet automaattisesti.
Ilmoittaudu Playtomicissa!