TapahtumatTi 27.2 Eläkeläästen pelit
12.3.
26.3.

Eläkeläisten päiväpelit pelataan eläkeläisten kesken JOKA TOINEN TIISTAI klo 10:00-12:00 (parittomat viikot). Hinta 10€/hlö sis. mailavuokran, pallot ja pelien päälle pullakahvit! Mukaan sisäpelikengät. Maksu käteisellä/mobilepaylla paikanpäällä tai ennakkoon Playtomicissa.


To 29.2. Naisten padel
Ti 12.3, 19.3, 23.3.

Naisten iltapadelit klo 18:00-19:30. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai kaveria, pelikaverit löytyvät hallilta! Pelataan vaihtuvin parein ja opetellaan sääntöjä yhdessä. 10€/hlö. Löydät varauspaikan Playtomicista Padel Kurikan ”Aktiviteetit” osiosta.

HUOM, ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN PLAYTOMICISSA! Lataa sovelluskaupastasi. Mikäli liittymisessä ongelmia, ole yhteydessä sähköpostitse info@padelkurikka.fi


Ti 27.2. Aamu-americano

Hiihtolomaviikon aamu-americanot herättelee tiistai päivään klo 8:00-10:00. Mukaan mahtuu 8 pelaajaa. 13€/hlö, ilmoittautuminen Playtomicissa!

Americano on hauska ja rennonletkeä pelimuoto, jossa pelaajat keräävät itselleen pisteitä jokaisesta matsista. Pelaajia on 8 ja ideana on, että jokainen pelaaja pelaa yhden ottelun kaikkien pelaajien parina. Americanon säännöt ovat luonnollisesti samat kuin padelissa, mutta pistelasku on erilainen.
Jokainen pelaaja syöttää vuorollaan 4 syöttöä putkeen. Tätä jatkuu kaksi kierrosta eli pelataan yhteensä 32 pistettä. Jokainen piste lasketaan ja on näin ollen todella tärkeä. Peli voi päättyä esimerkiksi 20-12 ja silloin voittajaparin molemmat pelaajat saavat 20 pistettä ja häviäjäpari saa 12 pistettä. Sen jälkeen pelataan uusi ottelua ja kaikkien otteluiden päätyttyä henkilökohtaisetpisteet lasketaan yhteen. Se pelaaja voittaa turnauksen jolla on eniten pisteitä.

Pisteet kirjataan pelin aikana padelution-sivulla joka laskee pisteet automaattisesti.


Ma 4.3. Padelin ensiaskeleet 4x

Maanantaisin klo 17:30-19:00 4.3, 11.3, 18.3 & 25.3.
Tältä neljän kerran kurssilta saat hyvät eväät padelharrastuksen starttaamiseen! Voit tulla kurssille vaikka olisit ensi kertaa kokeilemassa tai jo hetken aikaa pelannut, mutta oikeat tekniikat eivät ole vielä hallussa.
Kurssilla käydään läpi padelin säännöt, lyöntitekniikoita sekä pelitaktiikkaa. Jokaisella kerralla on myös aikaa varsinaiselle pelaamiselle, jotta pääset viemään oppimasi suoraan käytäntöön!
Valmetajana kurssilla toimii Jani Ala-Krekola.

79€/hlö 4 kertaa + Playtomicin veloittama palvelumaksu.
Ilmoittautuminen ja maksu Playtomicissa.

Mikäli et pääse osallistumaan kaikille kerroille, olethan yhteydessä info@padelkurikka.fi


La 16.3. Kurikan avoomet mestaruuskisat

Kurikan avoomet mestaruuskisat pelataan Padel Kurikassa 16.3 klo 12 alkaen yhteistyössä Makasiinin Baarin kanssa!

Avoin sarja, eli tähän turnaukseen uskaltautuu myös parit joilla ei aikaisempaa kisakokemusta löydy!
Turnaus pelataan kansallisten kisojen säännöillä ja kaaviolla. Paikanpäällä kilpailujohtaja kertoo tarvittaessa säännöt sekä ohjaa pelaajat oikeille kentille oikeaan aikaan.

Mahtavia palkintoja tietenkin sponssaa Makasiinin baari, palkintoina mm. Pääsyliput voittajaparille haluamalleen keikalle Makasiinilla. Lisäksi voittajille löytyy lahjakortteja Padel Kurikan puolesta sekä muuta mukavaa!

20€/hlö

Maksu turnauspäivänä paikan päällä mobilepaylla, käteisellä tai liikuntaedulla.

ps. Halukkaille turnaukseen osallistujille lauantaina ilmainen sisäänpääsy Makasiinille sekä tarjouksia 🍾 Pelaajille jaetaan etulippu turnauksen päätyttyä jota näyttämällä saa edun Makasiinilla. Etu on henkilökohtainen.


Tiistaisin 5.-26.3. Kirppupadeli 4-6v. / TÄYNNÄ!

Nyt on pienemmillekkin padelin tulevaisuuden toivoille puuhaa, nimittäin maaliskuun alussa tiistaisin alkaa neljän kerran KIRPPUPADELI! 🩷 Tämä kurssi on suunnattu 4-6vuotiaille lapsille. Kerhossa harjoitellaan kehonhallinta- ja pallonkäsittelytaitoja leikkien kautta. Tutustutaan myös padelmailaan- sekä palloon. Ohjaajana kurssilla toimii varhaiskasvatuksen opettajanakin työskennellyt Jenna Pohjois-Koivisto.

Kurssi alkaa tiistaina 5.3. klo 17-18. Kurssimaksu 20€/lapsi sisältäen neljä kertaa. Kurssin minimiosallistujamäärä 4 lasta. Kirppupadeliin mahtuu 7 osallistujaa.

Mukaan kerhoon lapsi tarvitsee liikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät tai tossut sekä juomapullon.
Ilmoittautuminen kurssit -sivulla.


Ma 11.3. Junnupadeli 7-12v.

Junnupadeli palaa tauoltaan ja nyt on koululaisille keväälle liikuttavaa puuhaa maanantai-iltoihin! Junnupadel järjestetään kahdessa osassa maanantaisin 11.3 ja 18.3. sekä huhtikuussa 8.4. ja 15.4. klo 19-20.
Kerhossa tutustuaan padeliin lajina sekä pelaillaan ja leikitään liikunnallisesti motorisia taitoja kehittäen. Ohjaajana kurssilla toimii Maria Saari joka on suorittanut Suomen padelliiton ohjaajakoulutuksen.

35€/lapsi sis. 4 kertaa. Sisarukset 30€.
Mukaan kerhoon lapsi tarvitsee liikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät sekä juomapullon.

Ilmoittaudu sähköpostitse maria.saari@dap.fi
Ilmoita lapsesi koko nimi ja ikä, huoltajan nimi sekä puhelinnumero. Kerro myös saako lastasi kuvata Padel Kurikan somea varten. Maksu ensimmäisellä kurssikerralla käteisellä tai mobilepaylla.