Kurssit

Tekniikkatreenit – yksittäiset 1h


Teema -treenit enemmän pelanneille

Ei treenejä tällä hetkellä
Treenit on suunnattu enemmän pelanneille, jotka haluavat kehittää omaa peliä eteenpäin. Treenikerroilla eri teemoja.
Mukana valmentaja joka neuvoo ja antaa vinkkejä sekä neuvoo tekniikassa. Treenin kesto 1h, mukaan mahtuu 4 ensimmäistä. Ilmoittautuminen Playtomicissa yksittäisille treeneille.
Ohjaajana toimii Jani Ala-Krekola.
15€/hlö

Padelin ensiaskeleet -treeni Kick Start

Ei treenejä tällä hetkellä
Padelin ensiaskeleet – treenit on suunnattu ensi kertaa kokeileville tai jonkin aikaa pelanneille, mutta tekniikat eivät ole vielä hallussa. Mukana valmentaja joka neuvoo ja antaa vinkkejä sekä neuvoo tekniikassa. Treenin kesto 1h, mukaan mahtuu 4 ensimmäistä. Ilmoittautuminen Playtomicissa yksittäisille treeneille. Muista että näitä treenejä voit kysellä myös omalle porukalle silloin kun teille passaa!
Ohjaajana toimii Jani Ala-Krekola.
15€/hlö


Kick -startit omalle porukallesi!

Jos sinulla on oma neljän hengen porukka kasassa, voimme etsiä teille joustavasti sopivan ajankohdan Kick-startille! Tässä tapauksessa otathan yhteyttä info@padelkurikka.fi

Mikäli teitä löytyisi pari, voitte ilmoittautua yhdessä kick -startille ja otamme sinuun yhteyttä, kun toinenkin pari löytyy kaveriksi! Sovitaan sitten yhteinen aika, niin saadaan hyvin peliä aikaiseksi.

Kick-startilla käydään läpi padelin peruslyönnit, säännöt ja taktiikkaa. Kick-start on erityisen hyvä padelin aloittamisesta kiinnostuneille uusille harrastajille.

Kick-startteihin ilmoittaudutaan alhaalla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta!

Kick-startin kesto 1h. Kick-startin hinta sisältää pallot, kenttämaksun ja tarvittaessa vuokramailan.

Padel Kick-startin hinta: 15€ / henkilö

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella: