Kurssit

Padelin ensiaskeleet 4x

Maanantaisin klo 17:30-19:00 4.3, 11.3, 18.3 & 25.3.
Tältä neljän kerran kurssilta saat hyvät eväät padelharrastuksen starttaamiseen! Voit tulla kurssille vaikka olisit ensi kertaa kokeilemassa tai jo hetken aikaa pelannut, mutta oikeat tekniikat eivät ole vielä hallussa.
Kurssilla käydään läpi padelin säännöt, lyöntitekniikoita sekä pelitaktiikkaa. Jokaisella kerralla on myös aikaa varsinaiselle pelaamiselle, jotta pääset viemään oppimasi suoraan käytäntöön!
Valmetajana kurssilla toimii Jani Ala-Krekola.

79€/hlö 4 kertaa + Playtomicin veloittama palvelumaksu.
Ilmoittautua voit Playtomicissa tai sähköpostitse. Sähköpostilla ilmoittautuessa ilmoita nimesi, sähköposti, puhelinnumero sekä miten haluat maksaa kurssin. Myös liikuntaedulla maksaminen onnistuu!

Mikäli et pääse osallistumaan kaikille kerroille, olethan yhteydessä info@padelkurikka.fi


Tekniikkatreenit – yksittäiset 1h


Kehity pelissä -treeni

Ei tällä hetkellä treenejä

Kehity pelissä – treenit on suunnattu enemmän pelanneille, jotka haluavat kehittää omaa peliä eteenpäin.
Mukana valmentaja joka neuvoo ja antaa vinkkejä sekä neuvoo tekniikassa. Treeneissä eri teemoja. Treenin kesto 1h, mukaan mahtuu 4 ensimmäistä. Ilmoittautuminen Playtomicissa yksittäisille treeneille.
Ohjaajana toimii Jani Ala-Krekola.
15€/hlö

Padelin ensiaskeleet -treeni Kick Start

Ei tällä hetkellä treenejä
Padelin ensiaskeleet – treenit on suunnattu ensi kertaa kokeileville tai jonkin aikaa pelanneille, mutta tekniikat eivät ole vielä hallussa. Mukana valmentaja joka neuvoo ja antaa vinkkejä sekä neuvoo tekniikassa. Treenin kesto 1h, mukaan mahtuu 4 ensimmäistä. Ilmoittautuminen Playtomicissa yksittäisille treeneille.
Ohjaajana toimii Jani Ala-Krekola.
15€/hlö


Junnupadeli 7-12v.

Junnupadeli palaa tauoltaan ja nyt on koululaisille keväälle liikuttavaa puuhaa maanantai-iltoihin! Junnupadel järjestetään kahdessa osassa maanantaisin 11.3 ja 18.3. sekä huhtikuussa 8.4. ja 15.4. klo 19-20.
Kerhossa tutustuaan padeliin lajina sekä pelaillaan ja leikitään liikunnallisesti motorisia taitoja kehittäen. Ohjaajana kurssilla toimii Maria Saari joka on suorittanut Suomen padelliiton ohjaajakoulutuksen.

35€/lapsi sis. 4 kertaa. Sisarukset 30€.
Mukaan kerhoon lapsi tarvitsee liikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät sekä juomapullon.

Ilmoittaudu sähköpostitse maria.saari@dap.fi
Ilmoita lapsesi koko nimi ja ikä, huoltajan nimi sekä puhelinnumero. Kerro myös saako lastasi kuvata Padel Kurikan somea varten. Maksu ensimmäisellä kurssikerralla käteisellä tai mobilepaylla.


Kirppupadeli 4-6v.
TÄYNNÄ!

Nyt on pienemmillekkin padelin tulevaisuuden toivoille puuhaa, nimittäin maaliskuun alussa tiistaisin alkaa neljän kerran KIRPPUPADELI! 🩷 Tämä kurssi on suunnattu 4-6vuotiaille lapsille. Kerhossa harjoitellaan kehonhallinta- ja pallonkäsittelytaitoja leikkien kautta. Tutustutaan myös padelmailaan- sekä palloon. Ohjaajana kurssilla toimii varhaiskasvatuksen opettajanakin työskennellyt Jenna Pohjois-Koivisto.

Kurssi alkaa tiistaina 5.3. klo 17-18. Kurssimaksu 20€/lapsi sisältäen neljä kertaa. Kurssin minimiosallistujamäärä 4 lasta. Kirppupadeliin mahtuu 7 osallistujaa.

Mukaan kerhoon lapsi tarvitsee liikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät tai tossut sekä juomapullon.

Ilmoittaudu sähköpostitse info@padelkurikka.fi tai alla olevalla lomakkeella.
Ilmoita lapsesi koko nimi ja ikä, huoltajan nimi sekä puhelinnumero. Maksu ensimmäisellä kurssikerralla käteisellä tai mobilepaylla.


  Kick -startit omalle porukallesi!

  Jos sinulla on oma neljän hengen porukka kasassa, voimme etsiä teille joustavasti sopivan ajankohdan Kick-startille! Tässä tapauksessa otathan yhteyttä info@padelkurikka.fi

  Mikäli teitä löytyisi pari, voitte ilmoittautua yhdessä kick -startille ja otamme sinuun yhteyttä, kun toinenkin pari löytyy kaveriksi! Sovitaan sitten yhteinen aika, niin saadaan hyvin peliä aikaiseksi.

  Kick-startilla käydään läpi padelin peruslyönnit, säännöt ja taktiikkaa. Kick-start on erityisen hyvä padelin aloittamisesta kiinnostuneille uusille harrastajille.

  Kick-startteihin ilmoittaudutaan alhaalla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta!

  Kick-startin kesto 1h. Kick-startin hinta sisältää pallot, kenttämaksun ja tarvittaessa vuokramailan.

  Padel Kick-startin hinta: 15€ / henkilö

  Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella: